Πληροφορίες Αποστολής-Επιστροφών

Πληροφορίες Αποστολής-Επιστροφών

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιριών ταχυμεταφορών (courier) που πληρούν τις προδιαγραφές μας και έχουν επιλεγεί από το boogie.gr, έτσι ώστε να σας παρέχουμε εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες ή και διευκρινίσεις σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας και αποστολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@boogie.gr

Έξοδα αποστολής

Η χρέωση για αγορές κάτω των €35,00 διαμορφώνεται στα €4,00 ανεξαρτήτου τρόπου πληρωμής (αντικαταβολή δωρεάν). Οι επιστροφές προϊόντων και η αντικατάσταση παραμένει δωρεάν για όλους 

Παραδόσεις στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Για παραγγελίες στο εξωτερικό υπάρχει χρέωση € 12.00 για δέματα με βάρος έως 2 Kg.

Χρόνος Παράδοσης

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (*), η αποστολή πραγματοποιείται σε διάστημα 2 ως και 3 εργάσιμων ημερών. Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από τον courier, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει. Σε κάθε περίπτωση, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η παραγγελία σας να σας παραδοθεί το συντομότερο δυνατό, ακόμα και νωρίτερα από τα προβλεπόμενα χρονικά όρια. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@boogie.gr

(*) Για παραγγελίες που έχουν γίνει με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα.

Καθυστέρηση Παραγγελίας 

Σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε καθυστέρηση της παραγγελίας σας, μπορείτε να επικοινωνείτε κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (11:00π.μ. - 19:00 μ.μ.) με το boogie.gr ώστε να σας ενημερώσουμε για τον ακριβή χρόνο παράδοσής της. Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

 • Το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο:  Ανάμεσα στα προϊόντα που προβάλλονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχει η σπάνια περίπτωση κάποιο να έχει εξαντληθεί και το ηλεκτρονικό μας σύστημα (online) να μην έχει προλάβει να ενημερώσει αυτόματα τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή, υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές  λύσεις ή ακόμα να γίνει και ακύρωση της παραγγελίας χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση για εσάς.
 • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών,  καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που δύναται να επηρεάσει τη μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
 • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή / και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας, εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας (είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) παραδείγματος χάριν, τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να το επιστρέψετε (και θα σας επιστρέφουν τα χρήματά σας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή στην πιστωτική σας κάρτα)

Είτε η επιστροφή γίνεται λόγω αλλαγής μεγέθους, χρώματος είτε για οποιοδήποτε λόγο, όπως για παράδειγμα επειδή δεν μείνατε ευχαριστημένοι από το προϊόν, παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής, βάσει του αποδεικτικού του courier (βλ. παρακάτω σχετικά με την ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ).

Ως ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος, θεωρείται αυτή που αναγράφεται στην απόδειξη παραλαβής από τον courier, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

Επιστροφές/αλλαγές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε η να αλλάξετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή δεν έχουν φορεθεί πέρα από την δοκιμή, σιδερωθεί, πλυθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού. Επίσης τυχόν ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε. Απαραίτητα πρέπει να συνοδεύονται με την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής πώλησης η το τιμολόγιο. 


ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ


ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το boogie.gr σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά της πρώτης επιστροφής της παραγγελίας σας ή μέρους αυτής αλλά και τα μεταφορικά για την επαναποστολή της ανεξάρτητα από το ποσό της παραγγελίας σας και του τρόπου πληρωμής που έχετε επιλέξει. (Σημείωση: Η ΔΩΡΕΑΝ επιστροφή καλύπτει μόνο αποστολές εντός της Ελλάδας.)

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ

Για προϊόντα που επιστρέφονται και δεν αντικαθίστανται με άλλα, το κόστος επιστροφής του συνόλου ή μέρους παραγγελίας ( € 5,00) θα πρέπει να καλυφθεί από εσάς. Η επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:Εάν δεν πληρούνται οι προαναφερθέντες όροι, η επιστροφή δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

  1. Επικοινωνήστε αρχικά στο τηλέφωνο 2310 859406 ή αποστείλετε email στην διεύθυνση  info@boogie.gr τον λόγο της επιστροφής.
  2. Η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής.
  3. Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
  4. Το προϊόν να είναι συσκευασμένο στην αρχική του συσκευασία, να συνοδεύεται από όλες τις ετικέτες του (να μην έχουν αφαιρεθεί) και να μην έχει υποστεί καμία φθορά.
  5. Το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν τη συναλλαγή (Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής κλπ.)

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε Εσώρουχα, Μαγιό, Κολάν Κοσμήματα, Ρολόγια και Κάλτσες.