Πληροφορίες Αποστολής-Επιστροφών

Πληροφορίες Αποστολής-Επιστροφών

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω ΕΛΤΑ courier.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες ή και διευκρινίσεις σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας και αποστολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@boogie.gr

Έξοδα αποστολής

Για αγορές άνω των €35,00 τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η χρέωση για αγορές κάτω των €35,00 διαμορφώνεται στα €4,00 ανεξαρτήτου τρόπου πληρωμής (αντικαταβολή δωρεάν). Οι επιστροφές προϊόντων και η αντικατάσταση παραμένει δωρεάν για όλους 

Παραδόσεις στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Για παραγγελίες στο εξωτερικό υπάρχει χρέωση € 12.00 για δέματα με βάρος έως 2 Kg, ( Η χρέωση για Κύπρο είναι € 8,00 )

Χρόνος Παράδοσης

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (*), η αποστολή πραγματοποιείται σε διάστημα 2 ως και 3 εργάσιμων ημερών. Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από τον courier, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει. Σε κάθε περίπτωση, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η παραγγελία σας να σας παραδοθεί το συντομότερο δυνατό, ακόμα και νωρίτερα από τα προβλεπόμενα χρονικά όρια. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@boogie.gr

(*) Για παραγγελίες που έχουν γίνει με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα.

Καθυστέρηση Παραγγελίας 

Σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε καθυστέρηση της παραγγελίας σας, μπορείτε να επικοινωνείτε κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (11:00π.μ. - 19:00 μ.μ.) με το boogie.gr ώστε να σας ενημερώσουμε για τον ακριβή χρόνο παράδοσής της. Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  • Το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο:  Ανάμεσα στα προϊόντα που προβάλλονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχει η σπάνια περίπτωση κάποιο να έχει εξαντληθεί και το ηλεκτρονικό μας σύστημα (online) να μην έχει προλάβει να ενημερώσει αυτόματα τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή, υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές  λύσεις ή ακόμα να γίνει και ακύρωση της παραγγελίας χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση για εσάς.
  • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών,  καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που δύναται να επηρεάσει τη μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
  • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή / και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας, εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας (είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) παραδείγματος χάριν, τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της.

Για λόγους υγιεινής η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές μαγιό, κολάν, κορμάκια, καλσόν και κοσμήματα, εκτός εάν είναι ελαττωματικά.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της εταιρείας μας υπόκεινται σε σχολαστικό έλεγχο.

Χρέωση μεταφορικών επιστροφής:

Το κόστος της πρώτης επιστροφής & αντικατάστασης σε όλα τα προϊόντα το αναλαμβάνει το boogie.gr, το οποίο προϋποθέτει και την συμμόρφωση στα παρακάτω:

Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στη αρχική του κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (π.χ. προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες).

Θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται από το ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ και από την αντίστοιχη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ. Η επιστροφή θα γίνει δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισής της εταιρείας.

Στο ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές: Αντικατάσταση: Η εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσει το προϊόν που μας επιστρέψατε είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό (ίδιος κωδικός, δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή χρώματος), είτε σας έχει αποσταλεί λάθος κωδικός, είτε το μέγεθος δεν είναι κατάλληλο για εσάς.Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε, εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιθυμία αντικατάστασής του. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας εναλλακτικές λύσεις. Επιστροφή χρημάτων: Η επιστροφή των χρημάτων ολοκληρώνεται εντός 20 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν, αφού πρώτα αφαιρεθούν € 5,00 από την αξία του προϊόντος που επεστράφη.